Servisservis.jpg

Víte, že o svá okna musíte pravidelně pečovat, abyste tak zamezili jejich zhoršujícímu se technickému stavu i vnějšímu vzhledu? Vašim oknům byste měli dopřávat pravidelný servis. Díky kontrolám tak Vašim oknům prodloužíte jejich životnost. I proto je lepší se spolehnout na odborníky, kteří vědí, co Vaše okna potřebují.

Servis oken a dveří provádíme na Vaše vyžádání. A proč byste měli Vašim oknům poskytnout pravidelný servis

Pravidelný servis prodlouží životnost Vašich oken. Okna jsou pečlivě zkontrolována odborníky, a to jak jejich vzhled, tak funkčnost. Případné poruchy, vady a poškození jsou lokálně odstraněny. Pohyblivé části jsou promazány a proběhne také kontrola těsnění

Díky pravidelnému servisu můžete předcházet závažnějším vadám, které by následně znamenaly rozšířenější opravy či renovaci. Zanedbání kontroly stavu oken může vést v závažných případech až k nutnosti jejich výměny. Díky pravidelným servisním kontrolám tak ušetříte peníze, které byste jinak museli investovat do náročnějších oprav či koupě nových oken. Vzniklé drobné závady se totiž dají lehce odstranit, pokud jsou odhaleny včas. Tyto opravy jsou také mnohem méně stavebně náročné, takže ušetříte čas a nepříjemnosti spojené se složitějšími rekonstrukcemi. Navíc díky odbornému servisu prodloužíte životnost i funkčnost Vašich oken.

Nenechávejte svá okna zchátrat!
Poskytněte jim pravidelný odborný servis a Vaše okna Vám budou sloužit i vypadat stále jako nová!

profesionální přístup k zákazníkovi

Vždy se u nás můžete spolehnout na individuální a vysoce profesionální přístup ke každé zakázce

Dodržujeme
termíny

Víme, jak je čas v dnešní době hodnotný, proto dohodnuté termíny vždy dodržujeme!

Tlakové
lakování

Provádíme kvalitní tlakové lakování oken a dřeva, které má perfektní výsledky a dlouhou životnost.

Kalkulace
zdarma

Samozřejmě, že peníze pro Vás nejsou až na posledním místě. Proto Vám nabízíme kompletní kalkulaci zdarma.

10 let
v oboru

Proč si zvolit právě naše služby? Dlouholeté zkušenosti v oboru mluví za vše.

Spolupracujeme
s pojišťovnami

Máte pojištění, které můžete využít na renovaci oken? Spojte se s námi a my se postaráme o administrativní záležitosti.