Přesklívání okenpresklivani-obr.jpg

Zdá se Vám, že Vaše okna nejsou kvalitní, hůře izolují a neplní tak dostatečně svou funkci? Nebo zkrátka jen došlo k poškození skla a vy potřebujete rychle vyřešit vzniklou situaci tak, aby byla Vaše okna opět stoprocentně funkční? Nabízíme Vám přesklení Vašeho okna, které Vám ušetří finanční náklady, čas i problémy spojené se složitou výměnou celých oken za nová.

K přesklívání oken přistupujeme nejen v případě mechanického poškození skel (ať už dojde k rozbití skla vlivem přírodních živlů, nebo je rozbité sklo následkem lidského zavinění), ale také v situacích, kdy skla v eurooknech nejsou požadované kvality, špatně izolují a neplní tak svou primární funkci. Pouhé přesklení může mít totiž stejný vliv na výslednou funkčnost okna jako jeho plná výměna. Nová skla dokážou snížit úniky tepla a zároveň tak zvýšit životnost oken. Přesklením je také možné odstranit nežádoucí rosení oken, k němuž dochází v okamžiku, kdy je teplý vzduch v místnosti náhle ochlazen a na studené ploše skla se začne kondenzovat voda. V tomto případě tak stačí vyměnit stávající sklo za nové, jež má lepší tepelně-izolační vlastnosti.

Nepodceňujte funkci kvalitních skel, pokud Vám okna špatně izolují i přes perfektní těsnění, pravděpodobně stačí zařídit pouze přesklení oken a Vaše okna budou opět plnit svou funkci.

Provádíme kompletní servis. Nabízíme Vám odbornou konzultaci, diagnostiku s návrhem vhodného řešení, zpracování cenové nabídky a následnou renovaci v předem dohodnutém rozsahu.

profesionální přístup k zákazníkovi

Vždy se u nás můžete spolehnout na individuální a vysoce profesionální přístup ke každé zakázce

Dodržujeme
termíny

Víme, jak je čas v dnešní době hodnotný, proto dohodnuté termíny vždy dodržujeme!

Tlakové
lakování

Provádíme kvalitní tlakové lakování oken a dřeva, které má perfektní výsledky a dlouhou životnost.

Kalkulace
zdarma

Samozřejmě, že peníze pro Vás nejsou až na posledním místě. Proto Vám nabízíme kompletní kalkulaci zdarma.

10 let
v oboru

Proč si zvolit právě naše služby? Dlouholeté zkušenosti v oboru mluví za vše.

Spolupracujeme
s pojišťovnami

Máte pojištění, které můžete využít na renovaci oken? Spojte se s námi a my se postaráme o administrativní záležitosti.